BİTLİS / AHLAT - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

Erkizan Mah. Sahil Cad. Atatürk İlköğretim Çıkmaz Sok. No 13 Ahlat/BİTLİS
Vizyon
Yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlık yapan, bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini yakından takip eden, kendini sürekli sorgulayan, çalışma heyecanını tutkuya dönüştürüp, kendine güvenen, katılımcı, etkili ve nitelikli, öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmeyi amaçlayan ekol bir okul olmaktır.
Misyon
Eğitim kalitesini mümkün olan en üst seviyeye çıkarmak, eğitim öğretimi yaratıcı bir ortama sahip olacak şekilde planlamak, araştırmayı, sorgulamayı, kendisine ilke edinmiş liderler yetiştirmektir.
2016-2017 Öğretim yılı Teog İlçe 2. liği..
08.30-15:25
Ulaşım
Dolmuş, minibüs, taksi ile sağlanmaktadır. İlçe Merkezine yürüme mesafesindedir.
Servis ihtiyacı bulunmamaktadır.
Erkizan Mah. Sahil Cad. Atatürk İlköğretim Çıkmaz Sok. No: 13 Ahlat/BİTLİS
İl Merkezine 64 km uzaklıkta olup; ilçe merkezindedir.
Sportif Etkinlikler
Okul turnuvalarına, yerel ve ulusal çaptaki yarışma ve müsabakalara imkanlar ölçüsünde katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
2015/2016 Öğretim Yılından itibaren düzenli olarak 4006 Tübitak Bilim Fuarı sergileri kapsamında proje hazırlanmaktadır.
Proje Çalışmaları
Genel olarak "Sodes" kapsamındaki projelere her yıl katılım sağlanmaktadır. 4006 Tübitak Bilim Fuarlarına katılım sağlanmaktadır. Erasmus + kapsamında proje başvurusu bulunmaktadır.
Erasmus+ projesi kapsamında yürüttüğümüz çalışmalar devam etmektedir.